Je pense qu'il serait intéressant de mettre le lien en première page, à côté de celui vers la dernière base à jour.
MyWay-WipNav, eMyWay-WipNav+, NaviDrive-WipCom, NaviDrive 3D-WipCom 3D : Radars, Firmwares, Cartographies
Vous n'êtes pas connecté. Connectez-vous ou enregistrez-vous
Dernière édition par riphiphi17 le Mar 8 Mar - 20:28, édité 1 fois
kad Lietuvos ten neraelis17 a écrit:Merci de Lituanie
tai raso,realiai nera,nes,su rytu europaproblema,prie rusu mus laiko.elis17 a écrit:021 Nord-Est de Europe (Biélorussie, Estonie, Lituanie, Lettonie, Ukraine)
aš įsirašiau į savo auto atsirado naujų radaro vietų, kur anksčiau nebuvo, tai kaip ir veikia. Tik gaila kad nėra pavojingų vietųasas100 a écrit:tai raso,realiai nera,nes,su rytu europaproblema,prie rusu mus laiko.elis17 a écrit:021 Nord-Est de Europe (Biélorussie, Estonie, Lituanie, Lettonie, Ukraine)
tai vaziuojant rodo? isirasiau,zemelapyje tusciaelis17 a écrit:aš įsirašiau į savo auto atsirado naujų radaro vietų, kur anksčiau nebuvo, tai kaip ir veikia. Tik gaila kad nėra pavojingų vietųasas100 a écrit:tai raso,realiai nera,nes,su rytu europaproblema,prie rusu mus laiko.elis17 a écrit:021 Nord-Est de Europe (Biélorussie, Estonie, Lituanie, Lettonie, Ukraine)
Na pas mane Citroen Grand Picaso 2 su SMEG+ tai rodo, gal kažką nustatymuose kokią varnelę neuždėjas Pvz: kad rodytų rizikinos vietos ar kažkas panašaus. Dar išskleidus archyvą Base 1 matosi, kad radarai 021 aplankale yra įkeltiasas100 a écrit:tai vaziuojant rodo? isirasiau,zemelapyje tusciaelis17 a écrit:aš įsirašiau į savo auto atsirado naujų radaro vietų, kur anksčiau nebuvo, tai kaip ir veikia. Tik gaila kad nėra pavojingų vietųasas100 a écrit:tai raso,realiai nera,nes,su rytu europaproblema,prie rusu mus laiko.elis17 a écrit:021 Nord-Est de Europe (Biélorussie, Estonie, Lituanie, Lettonie, Ukraine)
GPS CITROËN-PEUGEOT » Radars, Firmwares, Cartographies pour GPS CITROËN-PEUGEOT » Radars GPS » Base ZAR (RT4/5/6/SMEG/SMEG+/SMEG+IV2) e-MyWay/WipNav+ (10/2024)